Betöltés...
Őszi projekt

a 12. szakács szaktechnikusainknál

Ma lezàrult az őszi projektünk.

Kétfős csoportokban magunk àllìtottuk össze a hàromfogàsos szabadon vàlasztott őszi menüt.

Ehhez Gazdálkodás òràn megìrtuk a kalkulációt, majd leszedtük és megvettük az alapanyagokat a Töki majorban és a Zsàmbéki piacon, végül a rendi fűszerkertben leszedtük a fűszereket.

 

Előételként készült:

Kàpiapaprika és Padlizsànkremkrém

Levesként:  

Almaleves, Sütőtök kŕémleves pirìtott tökmaggal és sütőtök chipsszel, Kàpiapaprika krémleves, Brokkolikrémleves, Gombakrémleves, sajt chipsszel.

Főételek: 

Ratatoulli, Zöldséges lasagna, Ropogós kacsacomb, pezsgős kàposztàval, hagymás tört burgonyával, zsàlya ropogòssal. Sült csirkecomb zsàlyàs édesburgonyàval.

Készült:

Édesburgonyàs brownie, Fűszeres sütőtökkel töltött csiga, Bundás alma, Csoki souflé.

Rendkívül élveztük a szabad alkotàst

12/A osztály