Betöltés...
ZSPSZ LEnygelország
Kirándulás

Premós diákok kirándulása Dél-Lengyelországban

A Waczlaw Felczak Alapítvány által meghirdetett pályázat elnyerése nagy örömöt okozott iskolánknak. Így 27 tanulóval elutazhattunk Lengyelország déli részére! 2022. május 18-20. között a 12. A. (technikusi) valamint a 12. B. (szakközépiskolai) osztály tanulói látogattak el Dél-Lengyelországba.

Elkezdtük a tervezést, kijelöltük az útvonalat, kiválasztottuk a környék látnivalói és programjai közül azokat, melyek beleférnek a 3 napos időkeretbe. Utunkat az ESPA Kft. Rozetta Tours utazási irodája segítette, vele véglegesítettük a programot, és az utazási irodán keresztül történt az autóbusz, a szállás, az étkezés és az idegenvezetés szervezése. Végül 3 cél köré építettük fel a kirándulást:

  • Zakopane és környéke
  • Auschwitz – történelmi emlékhely 
  • Tátra – természetföldrajz (kirándulás, tutajozás a Dunajec folyón)

ZSPSZ Lengyelország

Felczak Alapítványnak köszönhetően egy különleges, a mi tanulóink számára egyedülálló kiránduláson vehettünk részt, ahol a közösségi élmények mellett természeti környezetünk megismerése is különleges élménnyel ajándékozta meg diákjainkat, mellyel nemcsak tudásuk, de világlátásuk is kibővült.  Életre szóló emlékekkel gazdagodva tértünk haza.